Najnovšie recenzie zo sekcie Tlmiče perovania
- pasuje ako ma
- drahsi, ale spolahlivy
Rozumná cena
Ja som volil tento krát kombinaciu tlmiča kyb zo strunami sachs a som nad mieru spokojný rovnako to mam vpredu auto drží v zakrutach ako prikovane nič nebucha netrase ....Kyb je výborná značka rovnako ako sachs ..Odporucam tlmice plynove v kombinacii s nizkoprofilovimi gumamy po jamách necitite skoro nic .Ja mam rád značku sachs rovnako Kyb ktoré skúšam prvý krát a uvidíme aj kvalitu po dlhšom používaní...Zatial prvý pocit je radosť z jazdy hlavne v zákrutách a pri manevroch či predbiehaní
- Dostupnost
- Po par dnoch ostry pukot od novych tlmicov. Budem reklamovat.
- Rýchly a plný
Súhlasí s originálnom, životnosť overim.
- Pasuje ako ma
- Pomer
- cena/kvalita
- Made in germany
- Su trochu tvrdsie
Za danu cenu vyborna kvalita.
- Pasuje ako ma
- Pomer
- cena/kvalita
- Made in germany
Za danu cenu vyborna kvalita.
- Cena, kvalita
- Neviem
Auto sa mi zdvyhlo o 3cm po výmene strun sachs a tlmičov kyb vpredu tlmí dobre jamy no odporúčam vymeniť aj zadné naraz ja ich ešte menené nemám a je cítiť rozdiel že predné tlmiče kyb absorbujú nerovnosť a zadok sa mi hupe preto z Motora auto objednávam aj zadne struny a tlmiče kyb aby auto bolo istejšie v zákrutách
- Najlepšia značka dielu.
- Zatiaľ nemám zlé skúsenosti s týmto produktom.
Výhodná kúpa za kvalitný produkt ktorý je ako originál z prvovýroby, v aute funguje ako má takže maximálna spokojnosti. Určite odporúčam aj ostatným zákazníkom nakoľko za minimálnu cenu dostanú maximálne kvalitný náhradný diel.
- Nízka cena
- Osobný odber
Pomer cena a kvalita
ok
ok
- Kvalitné
- Dobrá cena
- Kvalitné
Zobrazujem 161 - 180 zo 259 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...13 Ďalšie »